Piele cu tendință atopică

Stelatopia Gel de Curățare

Stelatopia Gel de Curățare este conceput special pentru a oferi calmare instantanee bebelușilor și nou-născuților* cu piele cu tendință atopică.
Compensează efectele de uscare ale apei și calmează iritațiile pielii și senzația de piele care ține. Formula sa conține 98% ingrediente de origine naturală și ingredientul său activ cheie provine din floarea soarelui organică, cu proprietăți calmante dovedite.

*Bebeluși care au părăsit secțiile de neonatologie.

Tub 200ml

Titlu de Certificare

 • Safety_ingredient_EN
  Ingredient safety policy
 • Dermatologist_tested_EN
  Dermatologist tested
 • Made_in_France_EN
  Made in France
 • 98% ingredients of natural origin
  98% ingredients of natural origin
Proven efficacy

Bun pentru piele & pentru planetă

Puseurile de dermatită atopică cauzează uscarea pielii, care slăbește pielea bebelușului: este timpul pentru o îngrijire specială!


Gelul nostru Stelatopia este special conceput și testat pentru pielea cu tendință atopică și poate fi utilizat chiar de la naștere. Curăță delicat și lasă un film protector pe piele, prevenind efectul de uscare al apei dure. Calmează instantaneu senzația de disconfort și de piele care ține a micuților voștri și lasă pielea bebelușilor să se simtă perfect confortabil, suplă și moale.


Formula gelului nostru conceput ecologic este 100% biodegradabilă: delicat cu bebelușul, delicat cu planeta!

 

Eficacitatea & siguranța produsului

Pentru o siguranță garantată de la naștere, produsele noastre de îngrijire a pielii Stelatopia sunt dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății și sunt testate pe piele cu tendință atopică extrem de uscată.
Fiecare produs trebuie să treacă de minimum 450 de teste și măsurători.

92%

din părinți consideră că pielea copilului lor este curățată delicat (1)

72%

din părinți consideră că uscarea severă a pielii copilului lor este redusă (2)

Eficacitate dovedită clinic: 
*Compensează efectele de uscare ale apei dure: 89% (1)
*Pielea este mai moale, mai suplă și se simte mai confortabil: 82%(1)


(1)Studiu clinic realizat sub control pediatric și dermatologic pe 39 de sugari, bebeluși și copii timp de 21 de zile (auto-evaluare).
(2)Studiu clinic realizat sub control pediatric și dermatologic pe 32 de sugari, bebeluși cu piele cu tendință atopică și copii timp de 21 de zile (auto-evaluare).

How to use
Mod de utilizare

picto douche

Stelatopia Gel de Curățare se utilizează pe corp și față. 

 

Pasul 1:
Turnați gelul cremos în palme. 


Pasul 2:
Frecați ușor palmele pentru a face spumă. Apoi spălați întregul corp al bebelușului.


Pasul 3:
Clătiți delicat.


Pasul 4:
Tamponați delicat cu un prosop curat de bumbac pentru a usca pielea bebelușului – fără a freca! Evitând frecarea veți proteja pielea copilului vostru.

 

 

Ingrediente cheie

Ingredientul cheie în gama Stelatopia este Oleodistilatul de floarea soarelui.
Acest ingredient a fost special selectat pentru pielea cu tendință atopică, deoarece el activează procesul de refacere a lipidelor pielii și are proprietăți calmante dovedite de multă vreme.
Noi folosim semințe de floarea soarelui organică cultivată în Franța, din care extragem partea cea mai concentrată în acizi grași a uleiului. Facem acest lucru în propria noastră unitate de producție, localizată în regiunea Eur-et-Loire în Franța.

Pentru a-i crește puterea hidratantă, formula noastră a fost combinată cu avocado Perseose®, unt de shea și glicerină de origine naturală.

Safe for mom & baby
Sunflower atopic-prone skin Mustela

Ingrediente

Conține 98% ingrediente de origine naturală.
Procentul de 2% rămas reprezintă ingrediente care au fost selectate pentru proprietățile lor cu toleranță ridicată și care permit o protecție a formulei pe termen lung.

 

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROXYPROPYL GUAR, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SODIUM BENZOATE,
CITRIC ACID, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie