MISIUNEA NOASTRĂ

Suntem alături de părinți

La 70 de ani de la apariție, misiunea Mustela rămâne aceeași: să fim alături de părinți și să le facem viața mai ușoară datorită gamelor noastre de produse de îngrijire a pielii de origine naturală.

Misiunea noastră? Să fim alături de părinți și să-i susținem în viața lor de familie zilnic. Cu alte cuvinte: să  ajutăm părinții în legătură cu iritațiile din zona scutecului, cu efectul apei dure din momentul băii, cu acele pete roșii și mâncărimi care nu vor lăsa bebelușul să doarmă, cu acele zgârieturi și iritații sau să-i ajutăm să afle ce protecție solară trebuie folosită imediat ce răsare soarele de vară etc.

A pharmacist once met an entrepreneur
POVESTEA NOASTRĂ

Un farmacist a întânit odată un antreprenor

În 1950, ei au inventat primul lapte de curățare special conceput pentru pielea bebelușilor. Multe generații mai târziu, părinții încă se bazează pe Mustela pentru a avea grijă de pielea întregii familii. 

What is a “responsible brand”?
ANGAJAMENTELE NOASTRE

Ce este un “brand responsabil”?

De multă vreme noi avem o abordare activistă și ambițioasă pentru a minimiza impactul produselor noastre asupra oamenilor și asupra planetei. 

EXPERTIZA NOASTRĂ

Experiența noastră unică se află la intersecția a două expertize: dermatologia pediatrică și extracția plantelor.

Our unique knowledge in babies’ skin

O cunoaștere unică a pielii bebelușilor

Datorită programelor de cercetare ambițioase, recunoscute în întreaga lume, noi am dezvoltat o expertiză unică în fiziologia pielii bebelușilor și copiilor mici.

Plant-based active ingredients and green technologies

Ingrediente active pe bază de plante și tehnologii verzi

Noi identificăm cele mai bune ingrediente din lumea plantelor – preferabil organice – din care extragem ingrediente cheie active delicate și eficiente, folosind tehnologii care respectă oamenii și mediul înconjurător. 

Ce se găsește în produsele noastre?

  • Noi explorăm natura pentru a găsi cele mai eficiente ingrediente naturale care vor susține copiii în a își construi o piele puternică și sănătoasă. 

  • Noi suntem angajați în a alege doar ce este mai bun: Ce este mai bun pentru pielea bebelușului tău și pentru toate viitoarele mămici, dar și pentru planeta noastră. Carta noastră de formulare reflectă acest angajament pentru o îngrijire a pielii sigură, delicată și eficientă. 

  • Fiecare produs Mustela trebuie să treacă de peste 450 de teste și măsurători și să fie evaluat și validat de către un expert toxicolog independent înainte de a fi comercializat. 
    Angajamentul nostru: să vă garantăm produse de îngrijire a pielii sigure și eficiente pentru bebeluși (de la naștere), dar și pentru femei pe timpul sarcinii și alăptării.

Noi explorăm natura pentru a găsi cele mai eficiente ingrediente naturale care vor susține copiii în a își construi o piele puternică și sănătoasă. 

Noi suntem angajați în a alege doar ce este mai bun: Ce este mai bun pentru pielea bebelușului tău și pentru toate viitoarele mămici, dar și pentru planeta noastră. Carta noastră de formulare reflectă acest angajament pentru o îngrijire a pielii sigură, delicată și eficientă. 

Fiecare produs Mustela trebuie să treacă de peste 450 de teste și măsurători și să fie evaluat și validat de către un expert toxicolog independent înainte de a fi comercializat. 
Angajamentul nostru: să vă garantăm produse de îngrijire a pielii sigure și eficiente pentru bebeluși (de la naștere), dar și pentru femei pe timpul sarcinii și alăptării.

We stand by parents – all around the world!
FUNDAȚIA MUSTELA

Suntem alături de părinți – din întreaga lume!

Fondată în 1982, misiunea Fundației Mustela este de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și familiilor din întreaga lume. Fundația este de asemenea implicată alături de cercetători și profesioniști în îngrijirea copiilor prin mai multe burse și premii.