Fundația Mustela

Din 1982, Fundația Mustela s-a angajat să îmbunătățească calitatea vieții copiilor și familiilor din întreaga lume.

FUNDAȚIA MUSTELA SUSȚINE FAMILIILE ÎN CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE VIEȚILOR LOR

Sosirea unui copil reprezintă un moment extrem de important în viața oricărei familii și părinții pot avea numeroase de întrebări. Fundația Mustela le oferă ghiduri de informații și media distractive (concursuri, jocuri, filmulețe interactive, etc.) care abordează multe subiecte legate de preocupările lor. Sarcina, nașterea copilului, întoarcerea acasă, prevenirea accidentelor domestice și chiar problemele de somn ale copiilor sunt discutate. 

Tot conținutul Fundației Mustela este validat de către profesioniști din domeniul pediatric: asistente, psihologi, moașe sau doctori pediatri, pentru a garanta acuratețea sa și actualizarea periodică a informațiilor oferite familiilor. 

Găsiți toate aceste suporturi dedicate părinților pe website-ul Fundației Mustela

DE ASEMENEA, FUNDAȚIA MUSTELA COLABOREAZĂ CU CERCETĂTORI ȘI PROFESIONIȘTI DIN DOMENIUL PEDIATRIEI

De peste 35 de ani, Fundația Mustela susține cercetarea. În fiecare an se acordă burse în domeniul psihologiei, psihiatriei, pediatriei, neurologiei, sociologiei și istoriei. 

Fundația Mustela a oferit și numeroase premii, inclusiv Premiul pentru Maieutică, care marchează angajamentul său față de moașe în Franța și Europa și Premiul anual de pediatrie socială, care recunoaște proiecte în beneficiul copiilor și al familiilor acestora.

Focus pe câteva exemple de proiecte susținute de către Fundația Mustela

  • PORTUGALIA: susținerea mamelor în dificultăți socio-economice
  • TURCIA: renovarea unui centru pentru tineret din Istanbul
  • FRANȚA: finanțarea Paro, un robot terapeutic sub formă de focă de pluș, pentru combaterea durerii și reducerea anxietății copiilor tratați într-o secție de pediatrie a spitalului.

Și nu în ultimul rând, Fundația ajută oamenii în situații de urgență. În 2017, de exemplu, a sprijinit Crucea Roșie peruviană pentru familiile afectate de inundații din martie în nordul țării.

Descoperiți acțiunile realizate de către Fundația Mustela.