Nou apărute
Piele cu tendință atopică

Stelatopia Ulei de Curățare

Stelatopia Ulei de Curățare pentru piele cu tendință atopică nu are parfum. Curăță delicat și reface lipidele pielii nou-născuților și bebelușilor* în timp ce calmează iritațiile, furnicăturile și senzația de piele care ține. Lasă un film protector de lungă durată pe pielea bebelușului.
Formula sa conține 98% ingrediente de origine naturală, inclusiv Oleodistilat de floarea soarelui, selectat pentru proprietățile sale calmante.

*Bebeluși care au părăsit secție de neonatologie.

Flacon cu pompiță dozatoare 500ml

Titlu de Certificare

 • 98% ingredients of natural origin
  98% ingredients of natural origin
 • Safety_ingredient_EN
  Ingredient safety policy
 • Dermatologist_tested_EN
  Dermatologist tested
 • Made_in_France_EN
  Made in France
Proven efficacy

Bun pentru piele & pentru planetă

Când vine vorba de spălarea copilului cu piele cu tendință atopică, prioritatea voastră este să evitați orice stres al pielii. Uleiul nostru de Curățare este special conceput pentru a calma și a oferi extra-îngrijire pielii fragile a micuților voștri. 

Textura sa uleioasă curăță delicat si învăluie pielea bebelușului într-un film protector, prevenind efectele de uscare ale apei dure. 

Spuma cremoasă a uleiului nostru se clătește în cel mai scurt timp și se dizolvă ușor în apa din cadă, unde devine și ulei de baie: un produs cu dublu scop! 

Ingredientul său activ cheie provine din semințe organice de floarea soarelui (origine Franța). Și acest produs este fabricat în fabrica noastră din Epernon, Franța.

Eficacitatea & siguranța produsului

Pentru o siguranță garantată de la naștere, produsele noastre de îngrijire a pielii Stelatopia sunt dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății și sunt testate pe piele cu tendință atopică extrem de uscată.
Fiecare produs trebuie să treacă de minimum 450 de teste și măsurători.
 

89%

 dintre părinți consideră că pielea copiilor lor este calmată (2).

93%

dintre părinți sunt de acord că uleiul are un efect eficient de refacere a lipidelor pe pielea extrem de uscată a copiilor lor (1).

Eficacitate dovedită clinic:
• Curăță delicat pielea: 95%(1).
• Calmează senzațiile de disconfort și de piele care ține: 89%(2).
• Compensează efectele de uscare ale apei dure: 77%(1).
• După utilizare, pielea este mai suplă și catifelată și se simte confortabil: 83%(1).

(1) Studiu clinic realizat sub control pediatric și dermatologic pe 61 de bebeluși timp de 22 de zile (auto-evaluare).
(2) Studiu clinic realizat sub control pediatric și dermatologic pe 49 de bebeluși cu piele cu tendință atopică, timp de 22 de zile (auto-evaluare).
 

How to use
Mod de utilizare

picto douche

 Flaconul nostru cu pompiță oferă cantitatea exactă de ulei (fără pierderi!). Acest produs Stelatopia poate fi folosit pe corp și păr.

 

Pasul 1:
Apăsați pompița (o singură dată!) pentru a primi cantitatea potrivită de ulei în palmă. 

Pasul 2:
Turnați direct în cădiță sau aplicați direct pe pielea udă a bebelușului. 

Pasul 3:
Spălați delicat corpul și scalpul bebelușului, masând ușor. 

Pasul 4:
Clătiți. Și apoi uscați bebelușul extrem de delicat: încercați să tamponați ușor cu un prosop curat de bumbac (spre deosebire de frecare, care ar trebui evitată în cazul pielii cu tendință atopică).
 

Ingrediente cheie

Ingredientul cheie în gama Stelatopia este Oleodistilatul de floarea soarelui.
Acest ingredient a fost special selectat pentru pielea cu tendință atopică, deoarece el activează procesul de refacere a lipidelor pielii și are proprietăți calmante dovedite de multă vreme.
Noi folosim semințe de floarea soarelui organică cultivată în Franța, din care extragem partea cea mai concentrată în acizi grași a uleiului. Facem acest lucru în propria noastră unitate de producție, localizată în regiunea Eur-et-Loire în Franța.

Pentru a-i crește puterea hidratantă, formula noastră a fost combinată cu avocado Perseose®, unt de shea și glicerină de origine naturală.

Safe for mom & baby
Sunflower atopic-prone skin Mustela

Ingrediente

Conține 98% ingrediente de origine naturală.
Procentul de 2% rămas reprezintă ingrediente care au fost selectate pentru proprietățile lor cu toleranță ridicată și care permit o protecție a formulei pe termen lung.

 

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie