Nou apărute
Îngrijire certificată organic

Șervețele de bumbac organic cu apă certificate organic

Șervețele din bumbac organic cu apă, certificate organic, curăță delicat pielea bebelușului și lasă pielea calmată, moale și hidratată.
Compuse din fibre 100% naturale, sunt formulate cu 99% apă purificată și îmbogățite cu aloe vera organică. Sunt biodegradabile și compostabile* pentru a reduce impactul asupra mediului.

*Fibre biodegradabile conform standardelor PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 si PN-EN 14 045. Fibre compostabile: fibre naturale și organice – evaluare OWS.

Pachet cu 60 șervețele

Titlu de Certificare

  • 99% ingrediente de origine naturala
    99% ingrediente de origine naturala
  • Testat Dermatologic
    Testat Dermatologic
  • logo ecocert
    Ecocert Cosmos Organic
Proven efficacy

Bun pentru piele & pentru planetă

Șervețelele noastre ultra-delicate din bumbac organic pentru fața, mâinile, fesele și corpul copilului pot fi folosite încă de la naștere*. Ele curăță delicat pielea și oferă o senzație plăcută de prospețime. Ele lasă pielea calmată, moale și hidratată.

Bumbac organic 100% reciclat din industria textilă, pentru a face parte dintr-o economie circulară și abordare anti-risipă. Fibrele sunt 100% naturale, biodegradabile și compostabile**.

Ambalajul a fost proiectat ecologic: ambalajul nu are capac de plastic pentru a reduce utilizarea plasticului cu 47%***, iar filmul conține până la 10% plastic reciclat din deșeuri industriale.

*Bebeluși care au părăsit secția de neonatologie 
**Biodegradabil conform standardelor PN-EN/ISO 20200, PN-EN 14806 și PN-EN 14045.
Compostabil: fibre naturale și organice - rating OWS. 
***Comparativ cu un pachet cu mulinetă.

Eficacitatea & siguranța produsului

Pentru siguranță garantată de la naștere, produsele noastre de îngrijire a pielii sunt dezvoltate în colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății și trebuie să treacă cu succes peste mai mult de 450 de măsurători și teste.

100%

dintre părinți sunt mulțumiți: șervețelele nu lasă o peliculă grasă pe piele (1)

97%

dintre părinți sunt mulțumiți: șervețelele nu usucă pielea (1)

Eficacitate dovedită clinic.
(1) Test de utilizare efectuat sub supraveghere dermatologică și pediatrică pe 37 de copii, inclusiv bebeluși sub 3 luni, timp de 3 săptămâni pe față și mâini, corp și fese (auto-evaluare de către părinți).

Mod de utilizare
Mod de utilizare

Pasul 1: Luați un șervețel Mustela.

Pasul 2: Repoziționați corect autocolantul după utilizare pentru a păstra șervețelele proaspete.

Pasul 3: Curățați ușor fața, mâinile, fesele și corpul bebelușului.

Pasul 4: Nu aruncați șervețelele în toaletă... sau în natură!
 

Chiar dacă fibrele sale sunt biodegradabile, șervețelele durează mai mult decât hârtia igienică pentru a se dezintegra și, prin urmare, nu pot fi aruncate în toaletă. În ultimii ani, șervețelele au devenit problema primăriilor și a stațiilor de epurare, dar pot provoca probleme și acasă prin înfundarea țevilor.

Faptul ca aceste șervețele sunt fabricate din fibre biodegradabile, compostabile și 100% naturale nu înseamnă că pot fi aruncate în natură.

Ingredientele noastre principale

În șervețelele noastre veți găsi:
• 99% apă: 4 etape de tratament pentru apa filtrată, purificată și dedurizată.

• Aloe vera organică: cultivată în zonele muntoase din Mexic, aloe vera organică provine din plantații care îndeplinesc cerințele comerțului echitabil. Datorită capacității sale de a supraviețui într-un mediu arid, este îmbibat cu apă și nu trebuie udată.

• 100% bumbac organic: produs în conformitate cu principiile dezvoltării durabile, printr-un proces responsabil social și prietenos cu mediul.

Acest produs 100% din bumbac organic poate conține urme de particule naturale din floarea de bumbac. Bumbacul își poate schimba culoarea în timp. Acest lucru nu modifică proprietățile produsului.

Ingrediente
Safe for mom & baby

Ingrediente

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS. 99.8% din total este de origine naturală. 10% din totalul ingredientelor provine din agricultura ecologică. 91% din totalul produsului mai puțin apă și minerale este de origine organică. Formulat fără ingrediente de origine animală.

AQUA/WATER/EAU, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*/ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE. *Ingredient din agricultura ecologică.

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie