Piele normală

Musti Apă de Îngrijire Delicat Parfumată

Musti Apă de Îngrijire Delicat Parfumată pentru bebeluși parfumează bebelușul și copilul cu un miros minunat ce combină note proaspete de citrice, trandafir și liliac – un amestec sigur și tandru, chiar și pentru nou-născuți*.

*Bebelușii care au părăsit secția de neonatologie

50ml

Titlu de Certificare

 • 97% ingrediente de origine naturala
  97% ingrediente de origine naturala
 • Politica de Siguranta a Ingredientelor
  Politica de Siguranta a Ingredientelor
 • Testat Dermatologic
  Testat Dermatologic
 • Fabricat in Franta
  Fabricat in Franta
Proven efficacy

Eficacitate dovedită

Formulată cu 97% ingrediente de origine naturală, Musti Apă de Îngrijire Delicat Parfumată combină note subtile de citrice, trandafir și liliac. 
Îmbogățită cu miere și extract de mușețel cu proprietăți calmante și catifelante, această Apă de Îngrijire oferă un adevărat moment de stare de bine și aduce prospețime și tandrețe.

Dovedit de știință

Musti Apă de Îngrijire parfumează pielea delicată a bebelușilor, respectând-o în același timp. Poate fi folosit în siguranță de la naștere*.

*Nou-născuți care au părăsit secția de neonatologie

How to use
Mod de utilizare

> Aplicați delicat pe păr, gât și haine.
> Poate fi folosită zilnic.

Sfaturi pentru eliminare și reciclare: Vă rugăm să aruncați sticla goală, într-un recipient separat pentru deșeuri, în mod ideal, fără capac. Aruncați cutia goală într-un recipient separat pentru deșeuri.

Sigur pentru Mamă și Bebeluș

Mustela se angajează ca siguranța să primeze, deoarece știm că nu este nimic mai prețios decât bebelușul tău.


Pentru a asigura siguranța produselor noastre, toate produsele Mustela sunt dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății, pe baza cercetărilor științifice.

Safe for mom & baby

Ingrediente

Musti Apă de Îngrijire își poate schimba culoarea datorită evoluției organice a ingredientelor din formulă. Acest lucru nu afectează siguranța produsului.

 

AQUA/WATER/EAU, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, MEL EXTRACT/HONEY EXTRACT/EXTRAIT DE MIEL

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie