Produsele noastre certificate organic: esențiale pentru întreaga familie!

Produsele noastre certificate organic: esențiale pentru întreaga familie!
Bună pentru piele și pentru planetă, gama noastră certificată organic cu ulei de măsline organic conține patru produse dermato-cosmetice esențiale care pot fi folosite de întreaga familie, de la naștere. Și în plus: noi, la Mustela, am decis să mergem dincolo de cerințele ecologice extinzându-ne eforturile ecologice de la compoziție și până la ambalare și producție...

Patru produse „must have” certificate organic

O colecție organică concepută cu ajutorul multor experți

Pentru a fi perfect în concordanță cu așteptările părinților, am optat pentru o abordare de „co-design”, implicând în proiectul nostru mai multe părți, de la experți în ceea ce privește partea organică și creșterea copiilor, persoane de interes precum moașe, farmaciști, ONG-uri și experți de mediu și, nu în ultimul rând: VOI, părinții! – principala noastră preocupare... În total, peste 100 de participanți au luat parte la aceste ateliere productive.

Direct la obiect: o gamă cu produse puține, dar esențiale

Abordarea noastră de „co-design” a rezultat într-o gamă de produse puține și eficiente:

  • Un gel de curățare pentru curățarea delicată a părului și corpului
  • O cremă hidratantă care protejează chiar și pielea cea mai sensibilă
  • O cremă pentru zona scutecului pentru a fi folosită pe fundul bebelușului după fiecare schimbare
  • O apă micelară fără clătire pentru a curăța delicat pielea bebelușului... sau machiajul mamei!

Fără parfum, această colecție dermato-cosmetică certificată organic oferă formule puține și eficiente cu 8 până la 16 ingrediente: doar esențiale!

Certificare organică de către Cosmos Organic

Această gamă este certificată organic de către un organism independent, în acord cu cerințele etichetei europene Cosmos Organic.

Ingredientul nostru cheie: ulei organic din Provence

Ingredientul nostru cheie din această gamă certificată organic este un ulei de măsline organic care provine direct din plantațiile de măslini ale lui Emile Noël, din sudul Franței. Și iată ce îl face atât de special:

  • Este presat la rece, pentru a își păstra bogăția în omega 6 și 9
  • Este cunoscut pentru proprietățile sale extrem de hrănitoare și lasă pielea moale și hidratată
  • Provine dintr-o industrie durabilă care funcționează cu respect pentru biodiversitate

Mai mult decât organic

Deoarece „certificat organic” nu este suficient, această gamă depășește cerințele etichetei Cosmos Organic: de la compoziție la condițiile de producție, gama noastră se străduiește să fie verde și înăuntru și pe dinafară!

Mai multe ingrediente de origine naturală

În timp ce eticheta Cosmos Organic solicită 95% ingrediente organice, noua noastră gamă conține, în medie, 99% ingrediente de origine naturală.

Mai multe ingrediente organice

Produsele afișează, de asemenea, o rată de 50% ingrediente organice din totalul produsului, în timp ce eticheta Cosmos Organic solicită doar un minim de 20% din totalul produsului (10% pentru produsele care necesită clătire).

O formulă vegană

Toate cele patru produse nu conțin ingrediente de origine animală.

O gamă eco-proiectată

Această gamă – alături de toate produsele noastre – este proiectată ecologic. Aceasta înseamnă că atunci când ne proiectăm produsele și ambalajele, ne străduim să minimizăm la maximum amprenta lor asupra mediului înconjurător. Și acest lucru este valabil pe tot parcursul ciclului lor de viață: din momentul în care materiile prime sunt extrase și până când este folosită ultima picătură de produs.

Pentru această gamă certificată organic am ales un ambalaj de origine vegetală derivat dintr-un coprodus din trestie de zahăr. Această cultură produsă în mod durabil folosește puțină apă și ajută la regenerarea pășunilor golite. 

Primul brand francez de cosmetice certificat B Corp

Lansarea acestei noi game organice este perfect în conformitate cu angajamentele sociale și de mediu ale brandului nostru. Abordarea noastră a fost răsplătită în 2018 prin certificarea B Corp. Am fost prima companie de cosmetice din Franța care a primit această etichetă!

Dar ce este mai exact B Corp?

  • B Corp este o etichetă internațională exigentă și de pionierat
  • Acordat către companiile cu impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător
  • Se bazează pe indicatorii sociali, de mediu și economici.