Piele foarte sensibilă

Loțiune hidratantă calmantă

Loțiunea hidratantă calmantă nu conține parfum și este special formulată pentru copiii cu piele foarte sensibilă – chiar și nou-născuți*. Textura sa ușoară oferă hidratare imediată și de durată și calmează furnicăturile și roșeața. Formula sa cu toleranță ridicată, cu de Schizandra din cultură organică, conține 97% ingrediente de origine naturală.

*Bebeluși ce au părăsit secția de neonatologie.

Tub 200ml

Titlu de Certificare

 • 97% ingrediente de origine naturala
  97% ingrediente de origine naturala
 • Politica de Siguranta a Ingredientelor
  Politica de Siguranta a Ingredientelor
 • Testat Dermatologic
  Testat Dermatologic
 • Fabricat in Franta
  Fabricat in Franta
Proven efficacy

Bun pentru piele și pentru planetă!

Bebelușul vostru are adesea pielea roșie sau simte furnicături și senzație de piele care ține? Spuneți la revedere pielii sensibile cu Loțiunea hidratantă calmantă fără parfum.

Special concepută pentru pielea foarte sensibilă, această loțiune oferă hidratare imediată și de durată și lasă o a doua piele protectoare pe bebelușul vostru.

Calmează roșeața pielii și senzațiile de furnicături și piele care ține datorită extractului de Schizandra din cultură organică, ingredientul nostru natural activ provenit din lanțuri de aprovizionare responsabile și sustenabile. 

Textura sa ușoară și catifelantă este extrem de plăcut de folosit – un adevărat moment de plăcere împărtășită pentru părinți și bebeluș!

Eficacitatea & siguranța produsului

Pentru siguranță garantată de la naștere, produsele noastre de îngrijire a pielii sunt dezvoltate în cooperare cu profesioniștii din domeniul sănătății și trebuie să treacă cu succes peste mai mult de 450 de măsurători și teste.

98%

dintre bebeluși au pielea calmată, conform dermatologilor și pediatrilor intervievați (1b).

100%

dintre părinți consideră că pielea bebelușului este hidratată instantaneu (1a).

Eficacitate dovedită clinic:
- 98% dintre bebeluși simt calmarea pielii, conform dermatologilor și pediatrilor(1b).
- Această loțiune lasă pe pielea bebelușilor un efect protector ca o a doua piele, conform dermatologilor și pediatrilor.

(1)Test de utilizare realizat sub control dermatologic și pediatric pe 64 de copii, inclusiv sugari cu vârsta mai mică de 3 luni, timp de 28 de zile (rata de satisfacție %); (1a) auto-evaluare de către părinți; (1b) examinare de către dermatolog și pediatru.

How to use
Mod de utilizare

Flaconul cu doză anti-curgere oferă exact cantitatea potrivită de loțiune.  

Pasul 1: Apăsați tubul pentru o cantitate de produs.

Pasul 2: Aplicați pe piele bebelușului dimineața și seara. E timpul și pentru un mini masaj!

Sfaturi de utilizare

Ingredientele noastre active

Ingredientul nostru cheie, Schizandra din cultură organică, un ingredient activ natural patentat, calmează și ajută la limitarea semnelor de reactivitate a pielii. Combinat cu Avocado Perseose, aceste două ingrediente, alese special pentru pielea foarte sensibilă, provin din lanțuri de aprovizionare durabile și responsabile.

De asemenea, sunt asociate cu Glicerina pe bază de plante care ajută la hidratare.

Safe for mom & baby

Ingrediente

97% ingrediente de origine naturală.
Cele 3% rămase sunt folosite pentru a asigura o textură plăcută și protecție pe termen lung a formulei.

 

AQUA/WATER, DICAPRYLYL CARBONATE, TRIISOSTEARIN, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, LECITHIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN*, SACCHARIDE HYDROLYSATE*, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

*SCHISANDRA

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie