Expertiză dermatologică unică

De mai bine de 60 de ani, Mustela s-a specializat în produse de îngrijire a pielii bebelușilor și efectuează permanent noi cercetări într-un efort continuu de a înțelege mai bine nevoile pielii delicate a bebelușilor. Bazându-se pe această expertiză unică, care este evidentă prin prisma noilor descoperiri, Mustela poate oferi tuturor mamelor și bebelușilor lor o îngrijire mai eficientă, sigură și naturală.

 

O înțelegere mai bună pentru o mai bună protecție

Cercetătorii Mustela de la Laboratoarele Expanscience au un interes dedicat în ceea ce privește pielea bebelușului și periodic formează parteneriate cu specialiști de renume din dermatologie și pediatrie.
Unindu-și forțele cu experții internaționali de top din lume, Mustela a fost în măsură să lanseze un nou program de cercetare complet dedicat pielii sugarilor în primele zile de viață. Pentru prima dată, cercetătorii Mustela au reușit să sintetizeze pielea nou-născuților, într-un mediu de laborator, pentru a o explora până la nivel celular și genetic.
 

O bogăție prețioasă de celule, care ar trebui păstrate

Mustela a făcut o descoperire majoră: pielea unui bebeluș are o bogăție de celule stem, care sunt la capacitatea lor maximă la naștere. Cu toate acestea, ele sunt extrem de vulnerabile în primii ani de viață - perioadă în care se formează bariera cutanată. Aceste celule unice sunt fragile și prețioase: se asigură că pielea este capabilă de regenerare și sunt responsabile pentru menținerea echilibrului său general de-a lungul vieții.
 

O piele fragilă și imatură care trebuie să fie protejată

Mustela a cercetat funcția de barieră a pielii bebelușilor începând de la naștere. Bariera cutanată funcționează ca un scut, protejând organismul împotriva atacurilor din mediul înconjurător și asigurând hidratarea corectă a pielii. Cu toate acestea, pielea bebelușului este delicată și fragilă și încă nu își îndeplinește complet funcția ca o barieră de protecție.
Cercetătorii Mustela au constatat că este nevoie de un număr de ani pentru ca bariera cutanată să se maturizeze în mod corespunzător. Până la vârsta de doi ani, pielea unui bebeluș este foarte vulnerabilă la stresul de zi cu zi din mediul extern și nu este încă în măsură să mențină corpul hidratat corect. Prin urmare, este absolut esențial ca aceasta să fie în mod corespunzător hrănită și protejată zi cu zi.

Cercetări aprofundate pentru pielea bebelușului

Bazându-se pe această cunoaștere detaliată a pielii bebelușilor și colaborarea continuă cu profesioniști din domeniul sănătății (farmaciști, medici dermatologi, medici pediatri, toxicologi, alergologi și ginecologi), Mustela a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelușilor, începând de la naștere .
Sigure, eficiente și mai naturale, produsele Mustela protejează pielea bebelușilor, atât în ​​prezent, cât și pentru viitor.

Trimite