O poveste despre emoție și inovare

De peste 60 de ani, Mustela dezvoltă cu succes produse pentru protecția și îngrijirea mamelor și copiilor din întreaga lume. Produsele Mustela declanșează emoții unice, datorită aromelor lor plăcute, și au fost cu mândrie transmise de la mama la copil de mai bine de trei generații .

Mustela a fost întotdeauna un pionier ce inovează constant și integrează cele mai recente descoperiri științifice pentru a satisface cel mai bine nevoile proaspeților părinti. Încetul cu încetul, toate aceste descoperiri minore au schimbat viața de zi cu zi a mamelor și a copiilor lor, ca noi concepte, noi formule, noi texturi și produse din ce în ce practice. Recunoscute internațional, aceste inovații au dus la cele 635 de brevete înregistrate de Laboratoarele Expanscience  în ultimii 15 de ani.

Astăzi, Mustela dispune de aproximativ 50 de produse ce consolidează  expertiza sa dermatologică unică, mai puternică decât înainte. Inovatoare, sigure, eficiente și chiar mai naturale, produsele Mustela protejează pielea bebelușului și a viitoarelor mămici acum și pentru viitor.

 

 

Trimite

Descoperă istoria Mustela

1950

 

Paul Berthomé, tatăl actualului președinte, și-a unit forțele cu un farmacist pentru a crea Laboratoarele Expanscience. După ce a vorbit cu mamele și a cercetat piața de produse pentru copii, au realizat că nu există o alternativă la săpun pentru îngrijirea pielii bebelușului. Cum săpunul poate fi dur pentru pielea delicată a copiilor, au văzut o oportunitate în a dezvolta un produs "2-în-1"  fără săpun, cu proprietăți de curățare și catifelare. Acesta a fost prima loțiune de curățare concepută special pentru copii în Europa: o inovație majoră pentru acea perioadă!

 

 

 

 

 

1960

Crearea primei game de produse de protecție solară pentru copii
Bebeluşii au pielea delicată și, prin urmare, au nevoie de o protecție specială împotriva soarelui. Mustela a dezvoltat prima gamă de protecție solară special formulată pentru pielea bebelușului.

 

 

 

1979

Lansarea gamei Mustela pentru femei
Mustela a dezvoltat o gamă de îngrijire a pielii special concepută pentru pielea proaspetelor și viitoarelor mămici.

 

1982

Crearea Fundației Mustela
Creată cu susținerea Fondation de France, Fundația Mustela încurajează cercetarea în dezvoltarea copilului.

1990

Lansarea primelor șervețele pentru zona scutecului
Mustela a creat prima versiune a acestui produs popular pentru a oferi mamelor o soluție practică pentru curățare.

1994

Lansarea gamei Mustela 9 Luni
Gama Mustela 9 Luni  a fost prima gama completă de produse pentru viitoarele și proaspetele mămici, oferind produse special formulate pentru a  asigura  integritatea pielii pe tot parcursul sarcinii.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lansarea Dermo-Cleansing Gel
Acest produs de curățare fără săpun a fost lansat special pentru nou-născuți și este acum cel mai popular produs în maternitățile din Franța.

1999

Lansarea PhysiObébé
O modalitate inovatoare de a curăța pielea: acest lichid de curățare fără clătire  pentru copii a fost distins cu Premiul pentru Inovație de către asociația JPMA în SUA (Juvenile Products Manufacturers Association).

 

 

 

 

 

 

 


Lansarea gamei Mustela Dermo-Pediatrie
Special concepute pentru problemele de piele ale sugarilor și copiilor, aceasta gamă de produse a început cu Stelatopia® Cremă emolientă, care reface lipidele din pielea uscată și atopică.

2002

Lansarea Mustela Bebe Ulei de masaj
Conceput pentru a oferi mamelor si copiilor lor momente de tandrețe și relaxare împreună, acest ulei de masaj a fost premiat în 2003 de Oscar Cosmétique Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lansarea șervețelelor de față cu Physiobebe
Unul dintre cele mai populare produse de astăzi,  Şervețelele de față oferă mamelor un produs de curățare într-un singur pas.

2004

Lansarea STELACTIV® - pentru eritem fesier moderat până la sever
Cu formulă inovatoare, acest produs neutralizează enzimele care declanșează erupțiile cutanate de scutec, oprește creșterea microbiană și regenerează rapid pielea.

2008

Lansarea gamei Stelaprotect®
Gama de produse Mustela Demo-Pediatrie a fost prima gamă dedicată pielii intolerante și ușor iritabile a copiilor.

 

 

 

 

 

 

 

2009

Lansarea noilor produse Mustela 9 Luni
Noile produse Mustela 9 Luni prezintă o varietate mai mare de produse de îngrijire a pielii fragile pentru viitoarele mămici.

2010

Mustela sărbătorește cei 60 de ani de existență
60 de ani de expertiză și inovație în îngrijirea pielii bebelușilor și a viitoarelor mămici. În acest timp, Mustela a continuat să evolueze pentru a satisface nevoile mamelor și a personalului medical, integrând cele mai noi descoperiri științifice în produsele sale.

2013

 

Mustela Bebe și-a reinventat produsele
După 10 de ani de cercetări, specialiștii Mustela au descoperit ceva incredibil. Deși este foarte fragilă, pielea bebelușului conține o bogăție de celule originale - cunoscute sub numele de "celule" mamă - în număr mai mare decât se așteptau specialiștii. Cu toate acestea, această bogăție de celule care rămân unice de-a lungul vieții sunt, de asemenea, extrem de vulnerabile la stresul mediului exterior.
Pentru a proteja această bogăție de celule, Mustela și-a reinventat produsele sale Mustela Bebe, și-a dezvoltat o serie de noi formule, care sunt mult mai naturale și îmbogățite cu un ingredient activ patentat - Avocado Perseose®. Cu proprietățile sale naturale, biomimetice, acest ingredient activ de nouă generație funcționează în armonie perfectă cu pielea, protejând bogăția sa de celule și consolidând bariera cutanată la copii. Încă o dată, Mustela realizează o revoluție în produsele de îngrijire a pielii pentru copii.