Siguranță și eficacitate demonstrată

Mustela știe că nimic nu este mai prețios decât copilul tău, și de aceea siguranța și eficiența au fost priorități absolute de la început. Bazându-se pe expertiza Laboratoarelor Expanscience, Mustela cercetează permanent pielea  copiilor, trecând produsele sale prin cele mai stricte proceduri de testare înainte de lansarea lor pe piață. Când alegeți Mustela, puteți fi sigur că ați ales  un produs care este sigur și eficient, de la prima până la ultima utilizare.
 

Formule în perfectă armonie cu pielea

Mustela este extrem de atentă  la ingredientele incluse în produsele noastre pentru pielea bebeluşilor, femeilor însărcinate și proaspetelor mămici:

 

 • Fiecare  formulă este elaborată ținând cont de nevoile specifice ale pielii copiilor (atât pielea sănătoasă, cât și cea cu probleme), noilor mame și ale femeii însărcinate.
   
 • Toate produsele Mustela sunt hipoalergenice: acest lucru înseamnă că nu conțin substanțe iritante și sunt special formulate pentru a minimiza riscul de reacții alergice. Testele medicale efectuate de laboratoare independente de specialitate sunt folosite pentru a confirma toleranța produselor.
   
 • Multe ingrediente discutabile sunt excluse de la utilizare în produsele Mustela. Acestea includ parabenii, fenoxietanolul, ftalații, EDTA și clorfenezina.
   
 • Ori de câte ori este posibil, Mustela încearcă să folosească ingrediente care sunt naturale sau de origine naturală: în prezent, produsele Mustela Bebe conțin în medie 92% ingrediente de origine naturală.
   
 • Avocado Perseose®, un ingredient activ natural, care este folosit în cele mai multe produse din gama Mustela Bebe, a fost selectat pentru că este în armonie perfectă chiar și cu pielea fragilă: cu proprietățile sale biomimetice, combină toleranța maximă și eficiența ţintită.

 

Conservare optimă

2_securite_efficaciteMustela acordă o grijă deosebită pentru conservarea produselor sale, oferind utilizatorilor liniște sufletească cu privire la siguranța lor:
 

 • Conservanții discutabili: cum ar fi parabenii și fenoxietanolul, sunt excluși de la utilizare în produsele Mustela.
   
 • Mustela folosește numai conservanți care au fost aprobați de autoritățile de sănătate și s-au dovedit a fi eficienți și perfect siguri atunci când au fost utilizați chiar și pe cea mai sensibilă piele.
   
 • Unele produse Mustela, cum ar fi cele pentru pielea intolerantă sau ușor iritabilă (gama Stelaprotect), nu conțin conservanți. În schimb, sunt ambalate în ambalaje speciale vidate, asigurându-se că nu au niciun contact cu aerul și mediul, minimalizând orice risc de contaminare.
   
 • Deoarece acestea sunt stocate în mod eficient, produsele Mustela pot fi păstrate timp de cel puțin 30 luni de la data fabricației. Data expirării lor este afișată pe ambalajul fiecarui produs de acest logo :   Logo

 

Stocați produsele Mustela la temperatura camerei.

 

Reguli stricte de siguranță

Pentru că nu poți fi niciodată prea atent atunci când vine vorba de pielea delicată a copiilor, precum și cea a gravidelor și a proaspetelor mămici - Mustela a adoptat o serie de reguli specifice care sunt deosebit de stricte în ceea ce privește dezvoltarea produselor.

Aceste reguli sunt chiar mai stricte decât cele impuse de cerințele oficiale de reglementare :

3_securite_efficacite
Testarea siguranței
Înainte de a fi selectată, fiecare formulă Mustela trece printr-o serie întreagă de teste, pentru a confirma siguranța totală: teste de toleranță cutanată și oculară, teste de toxicitate, etc . Pentru a confirma siguranța și eficacitatea produselor într-un mod cât mai complet, oamenii noștri de știință sunt primii din lume ce au utilizat pielea bebelușilor sintetizată în condiții de laborator, pentru a realiza unele teste.

Evaluare teratogenă
Produsele Mustela 9 Luni sunt supuse unor teste speciale. Acestea sunt efectuate de către un specialist independent în toxicologie, pentru a demonstra că nu există absolut nici un risc pentru copilul nenăscut sau pentru bebelușii alăptați la sân.

Testarea eficacității
Eficacitatea produselor Mustela este evaluată prin o serie întreagă de teste de utilizare și/sau studii clinice efectuate de specialiști în dermatologie, pediatrie și/sau ginecologie.

4_securite_efficaciteControale în timpul fabricației și după
Produsele Mustela sunt verificate în diferitele etape de fabricare pentru a confirma că acestea nu au fost contaminate cu bacterii și pentru a se asigura că formula lor este stabilă.

Monitorizarea cosmeticelor
Chiar și după lansarea pe piață, produsele Mustela continuă să fie verificate de către un sistem de monitorizare cosmetic: în cazul în care un efect nedorit este raportat, produsul este imediat analizat pentru a stabili cauzele și pentru a oferi o soluție .
 

 

Trimite