Fundația Mustela

Creată sub umbrela Fondation de France, garantarea integrității și a transparenței, Fundația Mustela se angajează să ajute dezvoltarea copiilor.

Fundația Mustela sprijină profesioniștii din domeniul sanitar care lucrează cu copii mici: asistenți medicali de creșă, moașe , medici pediatri, psihiatri pentru copii, psihologi și farmaciști. Aceasta ajută și publicul larg, datorită angajamentului de prevenire și a numeroaselor proiecte pe teren, în Franţa şi în întreaga lume.

Diversele inițiative ale Fundației Mustela, care au fost introduse treptat în timp, ating 3 obiective:

 

Fondation MustelaSusținerea cercetării prin acordarea de burse și premii de cercetare.
Din 1982, au fost acordate 86 de granturi de cercetare  - o finanțare anuală de 20.000 €.
 
Fondation MustelaPromovarea educației și a prevenției prin publicarea și distribuirea gratuită de broșuri, pliante și afișe.

Joaca "copilul în casă", pentru a vă ajuta să gestionați mai bine  pericolele pe care casa ta le poate adăposti.
 
http://www.fondationmustela.com/fr/favoriser-la-prevention/L-enfant-dans-la-maison.html

Fondation MustelaÎncepând cu anul 2006, susținerea implementării unor proiecte de teren centrate în jurul valorii de "tratamentul pozitiv" al copiilor - finanțare de 10.000 €

Aflați care sunt premiații noștri pentru 2012

Fondation MustelaSprijinirea unui proiect internațional menit să consolideze legătura mamă-copil (parteneriat cu o organizație la nivel internațional).

Începând cu anul 2009, în parteneriat cu Organizația Umanitară internațională Asociația Soeur Emmanuelle (asma ) sprijinim copiii defavorizați.
 

Pentru mai multe informații , vizitați www.fondationmustela.com

 

 

 

 

Trimite