Angajamentul Mustela

Siguranță garantată

Mustela știe că nimic nu este mai prețios decât copilul tău și de aceea pune pe primul loc siguranța. Dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății, toate produsele Mustela sunt hipoalergenice*, au toleranță ridicată și nu conțin parabeni, fenoxietanol, ftalați sau alcool. Înainte de a fi comercializate, acestea sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea și siguranța.
 

Eficacitate dovedită de cercetări dermatologice

Produsele Mustela sunt rezultatele expertizei dermatologice a Laboratoarelor Expanscience. Toate au fost evaluate cu atenție prin studii clinice sau teste de utilizare sub control dermatologic și pediatric pentru a demonstra siguranța și eficacitatea lor .

 

Produse naturale

Lumea plantelor are resurse infinite pentru produse dedicate pielii delicate. În toate produsele sale, Mustela favorizează ingredientele care sunt  naturale sau de origine naturală:  produsele Mustela Bebe conțin în medie 92 % ingrediente de origine naturală.

 

Plăcere unică în utilizarea lor

Produsele Mustela Bebe sunt foarte senzoriale: acestea sporesc momentele de intimitate între mamă și copil prin confortul unic și plăcerea pe care utilizarea lor o poate genera. Parfumul delicat transformă fiecare gest al mamei într-un moment unic, trezind ușor toate simțurile .

 

Un brand responsabil

A avea grijă de copiii noștri implică, de asemenea, grija față de mediul în care trăiesc. Pentru fiecare etapă din ciclul de viață al produselor sale, Mustela face tot ce poate pentru a minimiza impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător. Sticlele Mustela, de exemplu, pot fi reciclate. Cutiile utilizate sunt din păduri gestionate durabil, iar  produsele de baie Mustela Bebe sunt biodegradabile .

 

Suport unic pentru părinți și viitorii părinți

Mustela nu este doar dedicată produselor sale, Mustela se dedică și părinților. Aceasta susține proaspeții și viitorii părinți cu o multitudine de sfaturi dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății și îngrijirii infantile.

 

Un angajament social

Fundația Mustela a fost creată cu sprijinul Fondation de France și se angajează să sprijine cadrele medicale implicate în îngrijirea copiilor: din 1982, acesta a susținut inițiativele de cercetare în pediatrie, oferind personalului medical sprijin în cercetare.

* formulate pentru a reduce la minim riscul de reacții alergice

Trimite