STELATRIA® Gel curățător

Față, corp și igienă intimă
Părerea voastră
ZONE IRITATE
Curăță delicat.
Calmează iritațiile.
Purifică pielea.

Proprietăți: 

Stelatria®  Gel curățător a fost special formulat pentru nou-născuți, copii și sugari. Acesta a fost conceput pentru curățarea zonelor cu iritații (crăpături, zone uscate, erupții cutanate precum varicela, iritații din jurul gurii, pliurile pielii, etc). Acesta poate fi folosit şi pentru igiena intimă de zi cu zi (băieți și fete), inclusiv în timpul eritemului fesier.

Stelatria® Gel curățător calmează și purifică pielea, datorită ingredientelor sale inovatoare de origine naturală:
 

 • Pielea și mucoasele sunt curățate delicat - fără iritare sau uscăciune - datorită agenților naturali ultra-delicați de curățare.
 • Riscul de răspândire a bacteriilor este redus, iar pielea este purifiată datorită cuprului, zincului și BioEcolia ®, un ingredient activ patentat de origine naturală, care ajută la menținerea florei protectoare a pielii.
 • Pielea este calmată și catifelată de Aloe Vera.

Eficiență demonstrată: 

 

84%
MAME
MULȚUMITE
TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC

 

Teste de utilizare efectuate sub control pediatric și dermatologic pe 116 de subiecți pe o perioadă de 3 săptămâni (auto-evaluare):

 • Igiena zonelor iritate
  • Produsul curăță delicat pielea: 97%
  • Produsul calmează iritațiile pielii: 74%
  • Produsul nu usucă pielea: 90%


Teste de utilizare efectuate sub control pediatric și dermatologic pe 70 de subiecți pe o perioadă de 3 săptămâni (auto-evaluare):

 • Igiena intimă
  • Produsul calmează iritațiile pielii: 80%
  • Produsul calmează pruritul: 79%
  • Produsul curăță delicat mucoasele intime externe: 96%

Mod de utilizare: 

Pentru utilizare zilnică pe zonele iritate ale feței și corpului sau pentru igiena intimă. Se toarnă câteva picături în palma udă. Spălați-vă copilul cu spuma obținută. Clătiți cu apă curată. Uscați ușor, acordând o atenție deosebită zonei scutecului și pliurilor pielii (axile, coapse, gât, etc)
Utilizare externă.
Pentru a optimiza eficiența Stelatria® Gel curățător pe zonele iritate ale copilului tău (cu excepția mucoaselor), îl puteți folosi în combinație cu Stelatria Cremă reparatoare, care va ajuta la repararea pielii.

Plăcut de utilizat
Când Stelatria® Gel curățător vine în contact cu pielea și apa, acesta face o spumă plăcută și lejeră. Se limpezește ușor și lasă pielea calmată, moale și confortabilă.

Produs disponibil în tub de 150 ml.

Ingrediente și naturalețe: 

Ingrediente principale de origine naturală:
 

 • BioEcolia ®: menține flora protectoare a pielii.
 • Complex de micro-nutrienți: cupru - zinc - mangan: grăbește repararea pielii.


0% parabeni, ftalați, fenoxietanol, clorfenezină, alcool, uleiuri esențiale, parfumuri, coloranți.
Formulă hipoalergenică, toleranță ridicată. * Testat dermatologic sub control pediatric pentru o siguranță optimă.

Compoziție
Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine, Manganese Gluconate, Zinc Pca, Copper Pca, Sodium Hydroxide, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Află mai multe: