Ingredientele naturale și Mustela

Bunătatea pe care o oferă natura stă la baza tuturor produselor Mustela.
Pentru ca noi să vă putem oferi cele mai bune produse, credem că natura trebuie înțeleasă în mod adecvat: atunci când vine vorba de produsele noastre, cerințele noastre principale au fost întotdeauna siguranța, eficiența și plăcerea în utilizarea lor. Și nevoile voastre sunt ceea ce ne ghidează  în alegerile pe care le facem.
Abordarea noastră de proiectare implică o utilizare rațională a produselor naturale, iar acest lucru duce la aplicarea a trei principii, care ne ghidează în dezvoltarea produselor noastre:

 

1. Ori de câte ori este posibil,  încercăm să folosim ingrediente care sunt naturale sau de origine naturală.
2. Numai atunci când este absolut necesar, vom folosi ingrediente sintetice.

3. Ne-am angajat în a găsi cele mai bune ingrediente active care nu sunt discutabile și care nu au un impact negativ asupra mediului.

 

1. Ori de câte ori este posibil,  încercăm să folosim ingrediente care sunt naturale sau de origine naturală.

Natura deține toate resursele de care avem nevoie pentru a avea grijă de pielea delicată. Deci, în toate produsele noastre, vom acorda prioritate ingredientelor  naturale sau de origine naturală, cu condiția ca acestea să îndeplinească cerințele noastre în ceea ce privește siguranța, eficiența și plăcerea la utilizare. Astăzi, produsele Mustela Bebe conțin o medie de 92% ingrediente de origine naturală. Ne bazăm pe întreaga expertiză a Laboratoarelor Expanscience în înțelegerea plantelor și dezvoltăm propriile ingrediente active pe bază de plante (folosind de exemplu - avocado sau  floarea-soarelui).

Când formulăm produsele noastre, suntem ghidați de cerințele Ecocert, organizație de referință care stabilește regulamentul pentru produsele cosmetice biologice și ecologice.

 
Ingrediente naturale sau de origine naturală?
În ceea ce privește cele două concepte, folosim definițiile prezentate în Ecocert "cosmetice ecologice și biologice":
– Noi numim un "ingredient natural" orice substanță care vine direct din natură și care este fie lăsată ca atare, fie transformată folosind doar procesele fizice care au fost autorizate de către Ecocert. Câteva exemple de ingrediente naturale includ apa, uleiurile vegetale sau unturile, ceara de albine, etc.
"Ingredientele de origine naturală", provin din natură, dar au fost transformate printr-o serie de procese autorizate de către Ecocert.

 

2. Numai atunci când este absolut necesar, vom folosi ingrediente sintetice.

Mustela încearcă întotdeauna să utilizeze produse derivate din natură, dar nu cu orice preț. Când ingredientele de origine naturală nu ne pot garanta standardele noastre ridicate de siguranță, eficiență și plăcere la utilizare, când nu există alternative de origine naturală, folosim ingrediente sintetice.
În aceste situații, vom selecta doar ingrediente ce au fost autorizate de reglementările europene, și care îndeplinesc toate cerințele noastre în ceea ce privește siguranța și eficacitatea.

 
 

3. Ne-am angajat în a găsi cele mai bune ingrediente active care nu sunt discutabile și care nu au un impact negativ asupra mediului.

 

Am eliminat numeroase substanțe din produsele noastre astfel încât să putem garanta că ingredientele noastre sunt mai sigure atât pentru pielea ta și a copilului tău, cât și pentru mediu. De exemplu, toate produsele noastre sunt formulate:

- Fără alcool.
- Fără uleiuri esențiale.
- Fără parabeni.
- Fără fenoxietanol.
- Fără ftalați.
- Fără extracte din plante modificate genetic.
- Fără clorhidrat de aluminiu.
- Fără ingrediente derivate din produse animale - cu excepția produselor stupului (miere, ceară de albine, etc), produselor pe bază de lanolină purificată sau produselor pe bază de lapte.
- Fără terpene (camfor, mentol sau eucalipt).
- Fără triclosan.

 
Pentru mai multe detalii, descarcă definiția completă a produselor naturale pentru dermo-cosmeticele Laboratoarelor  Expanscience.

 

Trimite