Mustela Bebe primeşte o nouă înfăţişareMay 2013

Oamenii au iubit întotdeauna produsele Mustela Bebe: delicate, cu reconfortantul lor miros de „bebeluş”, ele ne amintesc adesea de copilărie. Nu există nimic care să se compare cu ele pentru îngrijirea zilnică a bebelușului!

Astăzi, Mustela reinventează produsele noastre preferate pentru bebeluși: acum mai sigure, mai eficiente și mai naturale, noua gamă Mustela Bebe reprezintă o adevărată revoluție! Având în medie 92% ingrediente de origine naturală și fiind formulate fără parabeni, fenoxietanol și ftalați, ele oferă pielii bebelușului tot ce are nevoie și o protejează până la nivelul celulelor.

 

Un ingredient activ inteligent

Care este secretul acestui nou tip de protecție? Un ingredient activ exclusiv: Avocado Perseose. În avocado, acest ingredient activ inteligent ajută fructul să se dezvolte și să se coacă. Dar el are extraordinara abilitate de a acționa în mod similar și în fructul original și pe piele: astfel el ajută la fortifierea pielii zi după zi și îi protejează rezervele celulare, acționând ca un scut protector  împotriva stresului zilnic. La acestea se adaugă eficacitatea țintită și o toleranță perfectă.

 

Protecție nouă, aceeași plăcere

Rezultatul: o piele a bebelușului perfect sănătoasă, care este protejată chiar până la nivel celular, acum și pentru viitor. Produse la fel de plăcute la utilizare, cu același parfum inimitabil...
Produsele din noua gamă Mustela Bebe sunt disponibile în farmacii acum: încercați-le pentru a oferi bebelușului cea mai bună protecție posibilă!

To Pentru a afla mai multe despre noile produse Mustela Bebe, a se vedea istoria revoluția Mustela.

Comentează acest articol

Trimite

CITITI SI

5
Plăcute și stimulatoare, sesiunile de înot pentru bebeluși încurajează abilitatea naturală a bebelușului de a se mișca în apă. Un moment de bucurie împărtășită între părinți și copii!
0

Mustela desluşeşte secretele pielii bebeluşilor.

Mustela a descoperit un secret bine păzit al pielii bebeluşilor: un rezervor preţios de celule originale ce reprezintă adevărata sursă a vieţii.