#ÎNGRIJIREA BEBELUȘULUI #TIPUL DE PIELE

Ce înseamnă o piele foarte sensibilă?

Ce înseamnă o piele foarte sensibilă?
Pielea foarte sensibilă a bebelușului este mai fragilă și vulnerabilă decât pielea adultului. Se caracterizează printr-o tendință de a se înroși ușor în fața agresiunilor cotidiene. Află mai multe în continuare.

Recunoașterea pielii foarte sensibile a bebelușului

Pielea foarte sensibilă a bebelușului este mai fragilă și vulnerabilă decât pielea adultului. Se caracterizează printr-o tendință de a se înroși ușor în fața agresiunilor cotidiene (vânt, apă calcaroasă, frecarea hainelor etc.) și se manifestă, de asemenea, prin senzații de disconfort (strângere, furnicături, încălzirea pielii etc).

Înțelegerea pielii foarte sensibile a bebelușului dumneavoastră

Pielea bebelușului comparativ cu pielea adultului

Pielea bebelușului dumneavoastră este atât de frumoasă și perfectă în aparență, dar ascunde de fapt o mare fragilitate.

Pielea bebelușului prezintă la naștere o barieră cutanată imatură. Foarte fragilă și vulnerabilă în fața agresiunilor cotidiene, pielea bebelușului nu va atinge un prim stadiu de maturitate decât în jurul vârstei de 2 ani.

Între 0 și 2 ani, pielea bebelușului este încă incapabilă să mențină un nivel bun de hidratare, totuși esențial pentru buna funcționare a celulelor pielii.

Pielea bebelușului este dotată cu o bogăție nebănuită: un capital în celule stem unic, care îi permite să se regenereze pe tot parcursul vieții. Acest capital celular, care este la maximum la naștere, este extrem de vulnerabil și fragil între 0 și 2 ani.

Caracteristicile specifice pielii bebelușului în comparație cu pielea adultului au fost dovedite științific printr-un program de cercetare Mustela de peste 10 ani asupra pielii copilului încă din primele zile de viață, unic la nivel mondial.

Pielea bebelușului: recunoașterea unei pieli foarte sensibile în comparație cu pielea normală

Pielea foarte sensibilă afectează 1 copil din 3*.

Încă de la naștere, pielea unor bebeluși poate fi mai sensibilă decât a altora și reacționează în mod exagerat la agresiuni de obicei bine tolerate de pielea normală: factori de mediu (variații de temperatură, transpirație, vânt), agresiuni chimice (coloranți, detergenți, apă calcaroasă...) sau chiar frecarea scutecelor sau hainelor.

Această hipersensibilitate cutanată se manifestă printr-o piele care se înroșește ușor și foarte des prin senzații de disconfort (strângeri ale pielii, furnicături, încălziri etc).

Răspunsul la nevoile pielii foarte sensibile a bebelușului dumneavoastră

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii foarte sensibile a bebelușului dumneavoastră, cercetătorii Mustela au dezvoltat produse de îngrijire fără parfum care garantează o toleranță optimă și care conțin ingrediente specifice: Avocado Perseose® și Schizandra.

Avocado Perseose®, un adevărat aliat al pielii bebelușilor, acționează ca un scut capabil atât să însoțească dezvoltarea barierei cutanate, să mențină hidratarea epidermei, cât și, mai ales, să protejeze capitalul celular prețios împotriva agresiunilor zilnice.

Schizandra va ajuta la diminuarea și prevenirea semnelor de reactivitate a pielii foarte sensibile care are nevoie să fie calmate pe termen lung.

  • Avocado Perseose®: Ingredient natural protector brevetat, rezultat din expertiza Mustela, care acționează în perfectă afinitate cu pielea bebelușului, combinând toleranța maximă cu eficacitatea dovedită clinic.
  • Schizandra: Ingredient natural care calmează și previne roșeața, precum și senzațiile de furnicături și strângeri ale pielii.

Descoperiți gama Mustela piele foarte sensibilă pentru bebeluși și copii

Descoperiți gama Mustela pentru pielea foarte sensibilă a bebelușilor și copiilor, o gamă completă pentru toaletă (cum ar fi Gelul de curățare calmant), igiena și îngrijirea zilnică a pielii bebelușului (ca Loțiunea hidratantă calmantă și Crema hidratantă calmantă pentru față). Gama pentru piele foarte sensibilă de la Mustela este concepută pentru a hidrata, proteja și calma pielea fragilă și delicată a nou-născuților, bebelușilor și copiilor, zi de zi. Produse de îngrijire fără parfum, care oferă un miros natural, dulce și delicat, iar texturile lor ultra-ușoare asigură un efect de a doua piele protectoare. Produsele sunt testate sub control dermatologic și pediatric.