Nou apărute
Îngrijire certificată BIO

Balsam multi-funcțional certificat BIO cu 3 extracte de avocado

Balsamul multi-funcțional cu 3 extracte de avocado hrănește, repară și protejează toate zonele uscate (față, buze, mâini, picioare, coate, etc). Certificat BIO și cu 99,7% ingrediente de origine naturală, poate fi folosit de la naștere* și de întreaga familie. Culoarea și mirosul său unice sunt date în mod natural de avocado. Fără parfum, formulă vegană**.

*Bebeluși care au părăsit secția de neonatologie. **Formulă fără ingrediente de origine animală.

Flacon 75ml

Titlu de Certificare

 • Testat Dermatologic
  Testat Dermatologic
 • logo ecocert
  Ecocert Cosmos Organic
 • logo cosmebio
  Certified Organic
 • Fabricat in Franta
  Fabricat in Franta
Ce înseamnă produs organic?

Balsamul multi-funcțional certificat BIO hidratează și hrănește zonele uscate ale pielii, lăsând-o vizibil reparată, moale, suplă și strălucitoare. Datorită acestui balsam multi-funcțional, pielea uscată a întregii familii este reparată și protejată imediat și durabil. Textura sa onctuoasă și ultra-moale hrănește fără efect lipicios.

Acest balsam hidratant este eco-conceput pentru a minimiza impactul asupra mediului: în acest balsam multi-funcțional folosim avocado întregi (coaja, pulpa și sâmburele) proveniți exclusiv din economia circulară din Peru.

Tubul său din aluminiu, reciclabil la infinit*, permite de asemenea recuperarea unei cantități maxime din această formulă prețioasă.

A fost dimensionat cât mai precis pentru a folosi un minim de materie primă.

Acest ambalaj este fabricat din carton provenit din păduri gestionate durabil.

*Criterii de sortare a pieței franceze.

Eficacitatea & siguranța produsului

Pentru siguranță garantată de la naștere, produsele noastre de îngrijire a pielii sunt dezvoltate în cooperare cu profesioniști din domeniul sănătății și trebuie să treacă cu succes peste mai mult de 450 de măsurători și teste.

97%

dintre părinți constată că balsamul hidratează și hrănește zonele afectate de uscăciune(1)

85%

au pielea reparată și protejată imediat și durabil(1)

Eficacitate clinic dovedită

 • Piele protejată imediat(1) și până la 24h(2).
 • 80% au pielea mai suplă(1).

(1) Studii clinice realizate sub control dermatologic și oftalmologic pe 33 de femei cu vârste între 18 și 70 de ani și sub control dermatologic și pediatric pe 33 de bebeluși și copii cu vârste între 3 luni și 6 ani, timp de 21 de zile (auto-evaluare).

(2) Test de obiectivare clinică realizat pe 20 de femei adulte, măsurare instrumentală Tewamètr®. Îmbunătățire semnificativă a pierderii insesizabile de apă (PIE) până la 24h.

Mod de utilizare

Etapa 1

Apăsați pe tub și turnați în palmă (o cantitate mică de balsam este suficientă datorită texturii sale ultra-hrănitoare).

Etapa 2

Aplicați pe zonele uscate ale pielii bebelușului, copilului sau adultului: față, gât, brațe, mâini, coate, genunchi, picioare, etc.

Etapa 3

Repetați ori de câte ori este necesar.

 

Tubul s-a terminat?

Pentru a permite reciclarea, aruncați tubul de aluminiu, precum și ambalajul său, în coșul pentru colectare selectivă.

Zone de aplicare: toate zonele uscate ale feței și corpului: gât, buze, brațe, mâini, cuticule, coate, genunchi, picioare, etc.

Principalele noastre ingrediente

Pentru acest balsam multi-funcțional am ales 3 extracte de avocado cu activități complementare pentru piele:

 • uleiul virgin Bio, emolient și hrănitor;
 • zaharurile Bio, hidratante și calmante;
 • polifenolii, antioxidanți și protectori.

Avocado nostru urmează politica filierei responsabile a Expanscience și provin din economia circulară. Folosim resturile alimentare deoarece dorim să combatem risipa. Pentru a nu arunca nimic, folosim sâmburele, pulpa și coaja!

Balsam multi-funcțional certificat BIO cu 3 extracte de avocado

Ingrediente

99,7% din ingrediente sunt de origine naturală. Cei 0,3% rămași sunt utilizați pentru a obține o textură plăcută și pentru a asigura o protecție adecvată a formulei pe termen lung.

INCI list

AQUA/WATER/EAU, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 DISTEARATE, XANTHAN GUM, LEVULINIC ACID, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GELLAN GUM, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER*, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

*Ingrediente provenite din agricultură ecologică.

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie

Recenziile consumatorilor

Scrieți propria recenzie