FAQ

 

Deoarece aceste celule originale ajută la regenerarea pielii și mențin echilibrul său general de-a lungul vieții, ele joacă un rol vital. Capitalul de celule originale are un vârf maxim la naștere, dar acesta este extrem de vulnerabil în timpul primilor doi ani de viață. În această perioadă critică, bariera pielii este încă în curs de dezvoltare, iar pielea este extrem de vulnerabilă la factorii de stres de zi cu zi; de aceea, este atât de importantă protejarea și fortifierea pielii pentru a păstra bogăția prețioasă de celule originale.
Dacă doriți să aflați mai multe, vă rugăm să citiți Despre noile produse Mustela Bebe de îngrijire.

Cercetările noastre au scos la iveală faptul că pielea unui copil conține la naștere o bogăție prețioasă de celule originale. Unice pentru fiecare individ, aceste celule pot dura o viață. Este important să protejăm "integritatea"  acestor celule originale, deoarece acestea joacă un rol important în menținerea sănătății pielii unei persoane pe tot parcursul vieții lor. Ele ajută la regenerarea pielii, îi mențin echilibrul general și o protejează de factorii de stres de zi cu zi.
Pentru a afla mai multe, vă rugăm să citiți Despre noile produsele Mustela Bebe.

Pielea unui copil este mai fină și mai sensibilă decât alte tipuri de piele. Înainte de a ajunge la maturitate, pielea nu oferă imediat o barieră completă de protecție împotriva factorilor externi de stres. Este deshidratată la naștere și nu poate menține un nivel optim de hidratare în primele luni de viață.
Cercetarea noastra a relevat, de asemenea, că pielea unui copil conține o bogăție prețioasă de celule originale, care sunt individual unice și valoroase și pot dura o viață întreagă. Această bogăție celulară are un nivel maxim la naștere, dar rămâne extrem de vulnerabilă pe parcursul primilor doi ani de viață. Aceste celule originale joacă un rol important în menținerea sănătății pielii pe tot parcursul vieții. Ele ajută la regenerarea pielii, îi mențin echilibrul general și o protejează de factorii de stres de zi cu zi .
Pentru a proteja celulele unice și pentru a promova creșterea lor, pielea unui copil trebuie să fie consolidată și protejată cu ajutorul unor produse special formulate pentru îngrijirea zilnică.
Pentru a afla mai multe despre caracteristicile specifice ale pielii bebelușului tău, citiți sectiunea sfaturi.

În fiecare etapă de dezvoltare, începând cu aprovizionarea cu materii prime vegetale, designul și dezvoltarea produsului, producția, comercializarea și sfârșitul vieții produsului, vom face tot posibilul pentru a limita impactul asupra mediului. Am aplicat această strategie, ca parte a procesului nostru de îmbunătăţire continuă,  de mai mulți ani. De exemplu, toate sticlele Mustela sunt reciclabile, cutiile de carton sunt realizate din hârtie ce provine din păduri gestionate în mod durabil, iar produsele de baie Mustela Bebe sunt biodegradabile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre angajamentul nostru față de dezvoltarea durabilă, vizitați secțiunea ciclul de viață al produsului Mustela.

Un ingredient activ este biomimetic dacă respectă principiul biomimetismului, adică acesta are o capacitate avansată de asemănare cu natura și de imitare a structurii sau mecanismelor de funcționare. Mai precis, în ceea ce privește dermo-cosmetica, un ingredient este considerat a fi biomimetic dacă are în mod natural o afinitate perfectă cu pielea și un factor de  toleranță ridicat. Acest lucru înseamnă că este capabil să consolideze funcția pielii atunci când aceasta a fost slăbită și ajută la maturizarea și la dezvoltarea fără întrerupere a acesteia.
Avocado Perseose, un ingredient activ folosit în noile formule Mustela Bebe, este un ingredient activ biomimetic. Acesta are același efect asupra pielii ca în mediul său original, unde ajută fructele la creștere și la coacere.
Pentru a afla mai multe, vizitați pagina despre naturalețea Mustela sau definiția completă a naturalității produselor dermo-cosmetice dezvoltate de Laboratoarele Expanscience.

Cercetătorii noștri au demonstrat faptul că la naștere, pielea unui copil conține o bogăție prețioasă de celule originale. Unice pentru fiecare individ, aceste celule pot dura o viaţă întreagă, dar sunt extrem de vulnerabile. După această descoperire fundamentală, am selectat Avocado perseose® pentru a-l utiliza în noile noastre formule Mustela Bebe, pentru că vine în întâmpinarea nevoilor specifice ale pielii bebelușului, de la naștere și până la maturitate. Ajută la dezvoltarea funcţiei de barieră a pielii și păstrează bogăția sa prețioasă de celule prin care acționează ca un scut de protecție împotriva factorilor de stres cotidieni. Avocado perseose® aparține unei noi generații de ingrediente active biomimetice. Perfect potrivit pentru pielea delicată a copiilor,  combină eficacitatea dovedită cu un factor ridicat de toleranță .
Eficacitatea și toleranța ridicată a Avocado perseose® au fost testate clinic și demonstrate științific. Avocado perseose® este un ingredient activ exclusiv şi patentat și doar produsele Mustela pot oferi beneficiile sale unice .
Pentru a afla mai multe despre Avocado perseose®, vă rugăm să verificați secțiunea noastră specială.

Folosim doar substanțe atent selecționate în produsele noastre pentru a garanta cele mai sigure ingrediente pentru tine și copilul tău, protejând în același timp mediul înconjurător. Toate formulele produselor noastre nu conțin alcool, uleiuri esențiale, parabeni, fenoxietanol, ftalați, extracte de plante modificate genetic, clorhidrat de aluminiu, ingrediente de origine animală (cu excepția celor provenite de la stupii de albine, lanolină și produse lactate purificate), terpene (camfor, mentol și eucalipt) și triclosan.

Pentru a afla mai multe, vizitați pagina Mustela și produsele naturale sau descărcați definiția produselor naturale aplicată pentru produsele dermo-cosmetice ale Laboratoirelor Expanscience.

Am acordat întotdeauna prioritate ingredientelor de origine naturală și căutăm în lumea plantelor surse pentru  principiile active și ingredientele folosite în produsele noastre. Produsele Mustela Bebe conţin acum, în medie, 92% ingrediente de origine naturală, și chiar până la 99% pentru unele produse.
Cu toate acestea, unele ingrediente sunt esențiale pentru conservare, stabilitate și calitățile senzoriale ale produselor noastre, iar pentru acestea nu există alternativă în natură. Unele ingrediente de origine naturală nu sunt compatibile cu standardele noastre ridicate de eficiență și siguranță sau sunt neplăcute la utilizare. În acest caz, vom folosi ingrediente sintetice evaluate de către autoritățile cheie în domeniul sănătăţii și aprobate de autoritățile de reglementare, care s-au dovedit a fi eficiente și sigure, chiar și pentru pielea mai delicată.
Testate dermatologic sub supraveghere pediatrică, toate produsele noastre au un factor de toleranță ridicat și sunt garantat hipoalergenice*.

* Formulate pentru a reduce la minim riscul de reacții alergice.

Produsele Mustela nu sunt testate pe animale. Companie franceză, Mustela respectă reglementarea europeană 1223/2009 ce interzice testarea pe animale a produselor din 2004 pentru produsele finite și a ingredientelor din 2013. Nu efectuăm teste pe animale pentru formularea produselor și a ingredientelor și nici nu solicităm altor companii efectuarea acestor teste în numele nostru. Ca parte a inovației și a procesului continuu de îmbunătățire, am dezvoltat un model unic de epidermă infantilă ce permite testarea toleranței și eficienței produselor Mustela, fără a utiliza testarea pe animale. Siguranța produselor Mustela rămâne prima prioritate.

Pentru a dezvolta cele mai sigure și mai eficiente produse pentru copilul tău, cercetătorii noștri trebuie să cunoască caracteristicile și nevoile specifice ale pielii bebelușului. Prin reconstituirea epidermei nou-născuților și a copiilor în laboratoarele noastre, echipele noastre pot dobândi o cunoaștere în profunzime a pielii, celulele  și genelor sale, pentru a înţelege mai bine fiziologia și dezvoltarea acesteia. Aceasta este prima epidermă de acest fel din lume, patentată de către Laboratoarele Expanscience  și doar cercetătorii Mustela pot  efectua aceste experimente. De asemenea,  folosim epiderma reconstituită pentru a testa eficacitatea și toleranța produselor noastre, cu un nivel ridicat de precizie și fiabilitate.