Secretele pielii bebelușilorMay 2013

Mustela desluşeşte secretele pielii bebeluşilor.

 

Mustela a descoperit un secret bine păzit al pielii bebeluşilor: un rezervor preţios de celule originale ce reprezintă adevărata sursă a vieţii.

Pielea bebelușilor este fragilă și are nevoie de protecție: experții cunosc acest lucru, iar noi îl simţim  intuitiv, mângâind-o. Dar în spatele fragilității sale există o forță de care nu am știut până acum! Acesta este lucrul pe care l-au descoperit cercetătorii Mustela de la Laboratoarele Expanscience  după zece ani de muncă asiduă în colaborare cu specialiști internaționali de frunte.

 

Bogății inimaginabile

Ce fel de forță este aceasta? O bogăție prețioasă de celule originale care reprezintă adevărata sursă a vieții, ajută la regenerarea pielii și îi menține echilibrul general pe parcursul întregii vieți. Depozitul de celule este la maximul său la naștere, fiind unic pentru fiecare individ - pentru întreaga sa viață, dar este și extrem de vulnerabil la condițiile zilnice, ca radiații UV, frig, căldură și poluare. Este, deci, esențial să avem grijă de pielea bebelușilor de la naștere, pentru a o proteja pentru viitor.

 

Nevoi noi, produse noi!

O adevărată realizare pentru experți și pentru toate mamele! O asemenea descoperire fundamentală a transformat îngrijirea pielii bebelușilor pentru totdeauna. Noile produse Mustela Bebe sunt mai sigure, mai eficiente și mai naturale pentru a răspunde perfect tuturor nevoilor pielii bebelușilor chiar de la naștere, susținând-o în timpul dezvoltării și conservându-i bogăția de celule pentru a-i asigura sănătatea astăzi și în viitor.

 

Pentru a afla mai multe despre noua gamă Mustela Bebe, vedeți articolul Mustela Bebe primește o nouă înfățișare.
Pentru a afla mai multe despre această incredibilă descoperire, a se vedea istoria revoluției Mustela.

Comentează acest articol

Trimite

CITITI SI

5
Plăcute și stimulatoare, sesiunile de înot pentru bebeluși încurajează abilitatea naturală a bebelușului de a se mișca în apă. Un moment de bucurie împărtășită între părinți și copii!
0
Gama Mustela Bebe a fost reinventată pentru a oferi o nouă protecție pielii bebelușilor.