Avocado perseose®

Pentru a păstra bogăția de celule stem din pielea bebelușilor, Mustela a extras un ingredient activ natural biomimetic din avocado care acţionează în perfectă afinitate cu pielea, pentru o toleranță şi o eficacitate optimă.
 

Biomimicitate
În lumea dermo-cosmeticelor, biomimicitatea descrie un ingredient activ care imită natura prin  structura sau modul în care își desfășoară activitatea. Ingredientele active Biomimetice acționează în armonie perfectă cu pielea și au un nivel extrem de ridicat de eficacitate și toleranță pe care doar natura îl poate oferi.

Mustela a căutat întotdeauna în  lumea plantelor surse pentru principalele ingrediente active care alcătuiesc produsele sale. Pentru a proteja bogăția prețioasă de celule din pielea copiilor, cercetătorii Mustela (Laboratoarele Expanscience) au selectat avocado dintre zeci de alte plante. Folosind expertiza lor unică, ei au reușit să identifice molecule care sunt extrem de rare în natură - molecule al căror rol este de a ajuta fructele pe măsură ce cresc și se maturizează. Aceste molecule au fost extrase, purificate și concentrate şi a rezultat un ingredient activ natural patentat:  Avocado perseose *.

 

Beneficii dermatologice unice

Avocado perseose® îndeplinește perfect cerințele pielii bebeluşilor începând din momentul în care se nasc, iar eficacitatea sa a fost dovedită științific :
 

  • Ajută la dezvoltarea funcției de barieră a pielii, asigurând o creștere a producției  de elemente-cheie (proteine ​​şi lipide).
  • Păstrează bogăția de celule mamă, funcționând ca un scut, și protejează celulele cutanate de factorii agresivi din mediul exterior .

Testat clinic, Avocado perseose® este parte dintr-o nouă generație de ingrediente active biomimetice: ingrediente active naturale, care sunt în măsură să acționeze în perfectă afinitate cu pielea unui copil, combinând astfel toleranța maximă cu eficacitatea ţintită.
 

Protecție de generație nouă pentru pielea bebelușului tău

Mustela a ales să includă Avocado perseose® în Mustela Bebe,  datorită calităților sale deosebite . Astfel, ori de câte ori utilizați unul dintre produsele noastre,  protejați bogăția celulară din pielea bebeluşului vostru şi sprijiniți  dezvoltarea sa armonioasă, atât în ​​prezent, cât și în viitor.

 

Un ingredient activ sigur ce nu dăunează mediului înconjurător

Pentru Mustela, protejarea pielii bebelușului este indisolubil legată de protejarea naturii: toate produsele Mustela au fost concepute în așa fel încât să minimizeze impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător. Astfel, Avocado perseose® este produs într-un mod sigur și responsabil:
 

  • Dintr-un sector farmaceutic reglementat, care este angajat în promovarea biodiversității, fructele de avocado utilizate de Mustela sunt cultivate în conformitate cu bunele practici de mediu și vin cu garanții de trasabilitate.
     
Eficacitate dovedită clinic
80% dintre markerii celulelor originale sunt protejate de Avocado perseose® în timpul expunerii la cel mai puternic stres extern.

 

 

 

Trimite